Измери го преди да са се включвали перките на охлаждането.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Малко нагоре се вдига, но не е в общоприетите норми над 13.5. В крайна сметка мойе някъде да има отечка, но се съмнявам, ще почакам още малко и ще видя, може с FES да направя една графика.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеМалко нагоре се вдига, но не е в общоприетите норми над 13.5. В крайна сметка мойе някъде да има отечка, но се съмнявам, ще почакам още малко и ще видя, може с FES да направя една графика.Оказа се, че шайбата е превъртяла и зацепва и приплъзва когато и скимне
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Като свалих алтернатора изглеждаше, като нов. Четки добри, не се чува, като се върти, на стенда даваше добри напрежения. Мисля, че 95% не е от него, но ще му мисля.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеКато свалих алтернатора изглеждаше, като нов. Четки добри, не се чува, като се върти, на стенда даваше добри напрежения. Мисля, че 95% не е от него, но ще му мисля.
Ами то е просто - за един и същ генератор, с едно и също регулиране на възбудителния ток разлика в напрежението на изхода може да има само при различни обороти на двете измервания(на стенда и на колата), или при съществено различен товарен ток, както и комбинация от двете причини. Оттам търсиш - обороти (ремък е подсказал колегата), или неконтролиран товар по колата(залепнали релета, незнайно късо на терсене място и др.под.)Т.е. както се казва във форум 155, виновен е инж. Тоци Бегали, електроконструктора на алфите
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеНякой може ли да ме светне къде се намира диагностичния порт на този модел? Не е като на 156/147.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНад таблото с предпазителите (това, което е под волана вляво).
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеА как се отваря, има една пластмасова врътка точно под волана, никъде не видях винтове.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПластмасовата врътка, която си видял я отвиваш напълно. След това капакът се отваря надолу и се открива достъп до таблото с предпазителите и до диагностичния порт.
Comment
-
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеИскам само да се изфукам с пребоядисаните джанти, мое производство. За сега имам само снимки от процеса, но до края на деня ще кача и как изглеждат пребоядисани, но уверявам, че двудневното търкане си заслужаваше.
П.С Специални благодарности на Lordliness за помоща и съветите
Comment
Comment